Onderneming Gespecialiseerd in Technologisch Ondersteunde K-9 Oplossingen
Gebruik maken van RST-Technologie om de beste K-9 beveiligingsoplossingen te bieden.
De toonaangevende leverancier worden voor K-9 oplossingen over de hele wereld.

Over Ons

K2 Europe is een op innovatie gericht bedrijf dat actief is vanuit Amsterdam. Wij bieden hightech K-9 oplossingen voor transportbeveiliging, militaire defensie, gezondheidszorg en voor de beveiliging van bedrijfssites.

Onze gepatenteerde detectiemethode voor Remote Scent Tracing (RST) combineert vooruitstrevende technologie met de ongelimiteerde detectievaardigheden van goed getrainde honden.

De superieure opleidingsmethoden van K2 Europe en onze toewijding aan excellentie bij het leveren van K-9 oplossingen maken van ons dé partner bij uitstek voor uitdagende missies.

Waarom K2 Europe?

Onze richtlijnen om K-9 oplossingen te leveren voor de uitdagingen die we aangaan

Toegepaste Innovaties.

Uitgebreide Industriespecifieke
Ervaring .

Compromisloze Kwaliteit Van de
Dienstverlening.

Ethische Bedrijfspraktijken.

Onze Oplossingen

Om K-9 oplossingen te leveren voor de uitdagingen die we aangaan.

K-9 Veiligheidsoplossingen Voor de Transportsector

K2 Europe is een van de zeer weinige ondernemingen die een vergunning ontvangen hebben van het Ministerie van Justitie en de Nederlandse Vereniging voor Politiehonden (NBvdD).

Bioveiligheid

Het ICP van K2 Europe heeft in samenwerking met wetenschappelijke instituten het gebruik van honden bij het opsporen van Red Palm Weevil (RPW) opnieuw geïntroduceerd.

Onze Diensten

Bieden aangepaste training voor uw specifieke K-9 behoeften.

Het Aanschaffen van een GETRAINDE K-9

Een goedgetrainde hond is de basis van elke succesvolle K-9 beveiligingsoperatie.

Onder leiding van K2 Europe’s zusterbedrijf EASTWIND, worden jonge honden van hoge kwaliteit getraind door wereldberoemde professionals tot ze operationele excellentie bereiken.

Elk van onze getrainde honden wordt verkocht met een prestatiegarantie. We bieden aangepaste training voor uw specifieke K-9 behoeften binnen de volgende disciplines.

 

 

Consultancy

Dankzij onze jaren van technische en operationele ervaring, is K2 Europe gekwalificeerd om regeringen en privébedrijven te adviseren over alle belangrijke beveiligingskwesties met betrekking tot K-9 honden.

Onze vaardigheden, ons professionalisme en slaagpercentage zijn ongeëvenaard en goed gedocumenteerd. We zijn ervan overtuigd dat geen enkel ander bedrijf beter geschikt is om advies te geven over uw K-9 beveiligingsbehoeften en om daarin te voorzien.

 

K2 Latest News

Stuur Ons Een Bericht