Over Ons

Onderneming Gespecialiseerd in Technologisch Ondersteunde K-9 Oplossingen

K2 Europe is een op innovatie gericht bedrijf dat actief is vanuit Amsterdam. Wij bieden hightech K-9 oplossingen voor transportbeveiliging, militaire defensie, gezondheidszorg en voor de beveiliging van bedrijfssites.

Onze gepatenteerde detectiemethode voor Remote Scent Tracing (RST) combineert vooruitstrevende technologie met de ongelimiteerde detectievaardigheden van goed getrainde honden.

De superieure opleidingsmethoden van K2 Europe en onze toewijding aan excellentie bij het leveren van K-9 oplossingen maken van ons dé partner bij uitstek voor uitdagende missies.

De expertise van K2 Europe in de toepassing van het RST-systeem heeft ons toegelaten om grenzen te verleggen op het vlak van screening van doelgeuren.

Onze honden zijn actief in de frontlinie van transport-, militaire en bedrijfsbeveiligingsactiviteiten in verschillende gebieden wereldwijd.

Wij zijn leiders in ons vakgebied. Onze reikwijdte, precisie en ons slaagpercentage zijn ongeëvenaard.

 

K2 Europe begrijpt dat veiligheidsrisico’s complex en divers geworden zijn, in een wereld waarin veranderingen de enige constante zijn. Daarom moeten onze oplossingen dat ook zijn.

We vertrouwen op wetenschappelijk ondersteunde innovaties om efficiënte en aanpasbare methoden aan te bieden om alle uitdagingen te overwinnen.

Onze benadering is gebaseerd op voortdurend bijleren en wordt ondersteund door een onvergelijkbare praktijkervaring.

Waarom K2 Europe?

Het is deze toewijding aan onderzoek en flexibiliteit die ons onderscheidt en in staat stelt om elke missie aan te kunnen en tot een goed einde te brengen. De volgende principes zijn onze richtlijnen om K-9 oplossingen te leveren voor de uitdagingen die we aangaan:

Toegepaste Innovaties.

Uitgebreide Industriespecifieke
Eervaring.

Compromisloze Kwaliteit Van de
Dienstverlening

Ethische Bedrijfspraktijken

Missie

Gebruik maken van RST-technologie om de beste K-9 beveiligingsoplossingen te bieden.

Visie

De toonaangevende leverancier worden voor K-9 oplossingen over de hele wereld

Betere Prestaties van Honden (R&D)

K2 Europe is er vast van overtuigd dat Research & Development een cruciaal aspect is bij de inzet van K-9 honden.

We begrijpen dat de menselijke kennis van de sensorische vaardigheden van honden nog beperkt is, maar deze wordt voortdurend uitgebreid.

Om deze reden werken we nauw samen met private en openbare universiteiten en instituten die gespecialiseerd zijn in onderzoek naar dierlijk gedrag om nieuwe opleidings- en prestatie verhogende systemen te ontwikkelen en toe te passen.

Deze toewijding aan toegepaste wetenschappen met betrekking tot honden, heeft ertoe geleid dat de Improved Canine Performance Afdeling (ICP) van K2 Europe de lat hoger gelegd heeft voor het ontwikkelen van vaardigheden bij honden door RST-innovatie. We verleggen de grenzen van detectie door honden voor de transportbeveiliging, militaire veiligheid, de gezondheidszorg en voor de beveiliging van bedrijfssites. Onze ICP-afdeling omvat 500 honden en wordt ondersteund door centra voor de inzet van honden in Nederland, Tsjechië, Saoedi-Arabië, Qatar en Egypte.

We zijn ervan overtuigd dat we door onze niet-aflatende toewijding aan innovatie en wetenschap betere K-9 oplossingen voor uw behoeften zullen kunnen blijven aanbieden.

Ondertussen streven we er ook naar om ons algemeen begrip van de vaardigheden van honden te blijven vergroten.